Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

Backup Δεδομένων

backup

Η εταιρία μας ElecService.gr αναλαμβάνει να στείλει τεχνικό στο χώρο σας εφόσον έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας και να προστατεύσει τα αρχεία για τυχόν απώλειες.

Μια πολύ σημαντική διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί κάθε χρήστης είναι το backup των αρχείων του υπολογιστή του. Συνήθως, βέβαια, οι περισσότεροι παραμελούν αυτή τη διαδικασία μέχρι να τους συμβεί ένα «ατύχημα», όπως για παράδειγμα η διακοπή ηλεκτροδότησης, και να χάσουν ένα μέρος των αρχείων τους που δεν μπορούν μετά να το ανακτήσουν. Είναι  λοιπόν απαραίτητο η αποθήκευση των αρχείων (φωτογραφίες, βίντεο, παρουσιάσεις, εργασίες, word, excel) για αποφυγή τυχόν «ατυχημάτων», ενώ υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αποθήκευσης που μπορεί να επιλέξει κάποιος.


Μια, γνωστή μέθοδος είναι το USB Flash Drive ή ένας εξωτερικός δίσκος ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά δεδομένων από τον έναν υπολογιστή σε έναν άλλον, λόγω τις ευκολίας μετακίνησης και του μικρού μεγέθους του.

Όταν όμως ο υπολογιστής δεν ανάβει ή δεν ξεκινάει τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για να μπορέσουμε  να πάρουμε αντίγραφα ασφαλείας. Ο τεχνικός μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρία μας θα πάρει αντίγραφα ασφαλείας και έπειτα θα προχωρήσει στην επισκευή του υπολογιστή σας  χωρίς να χάσετε το παραμικρό αρχείο σας. Στην συνέχεια θα σας ενημερώσει για το κόστος επισκευής και τυχόν ανταλλακτικών που θα χρειαστούν και αφού συμφωνήσετε θα προχωρήσει στην επισκευή του υπολογιστή σας.