Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

DVR (Digital Video Recording)

cctv

Παρακολουθήστε το χώρο σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μέσω υπολογιστή ή του κινητού σας. Τα συστήματα παρακολούθησης DVR (Digital Video Recording) και NVR (Network Video Recording) επιτρέπουν τη συνεχόμενη καταγραφή κινήσεων από τις εγκατεστημένες κάμερες και την αποθήκευση τους στα διάφορα διαθέσιμα μέσα αποθήκευσης καθώς παρέχουν και δυνατότητες μετάδοσης των σημάτων σε διαδικτυακούς κόμβους μεγάλης χωρητικότητας ή σε δωμάτια ελέγχου. Η χρήση αυτών των συστημάτων εξασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία καταγραφής και μετάδοσης ψηφιακής εικόνας βίντεο παρέχοντας και λειτουργίες επιλογής ανάλυσης και ποιότητας αποθήκευσης.

 

Έγχρωμες κάμερες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθήστε και καταγράψτε τι συμβαίνει στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας την ώρα που λείπετε, σε video.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που καθιστούν σχεδόν απαραίτητη την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης σε μια εγκατάσταση ασφαλείας ιδιωτικών χώρων και επαγγελματικών επιχειρήσεων. Οι κάμερες ασφαλείας του χώρου σας μπορεί να αποτελέσουν τη σωτηρία, σε περίπτωση διάρρηξης.

Υπάρχουν διάφορα είδη συστημάτων καταγραφής με κάμερες ασφαλείας τελευταίας γενιάς, όπου μπορούν να εγκατασταθούν στο χώρο σας, παρέχοντας σας απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Εάν επιθυμείτε την εγκατάσταση ενός κρυφού ή φανερού συστήματος επιτήρησης με κινούμενες ή σταθερές κάμερες ασφαλείας όπου θα μπορούν να επιβλέπουν μέρα – νύχτα το χώρο σας, καταγράφοντας κάθε κίνηση με έγχρωμη εικόνα, τότε συμβουλευτείτε τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει η Elecservice.gr.