Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

Οι Στόχοι Μας

Η ElecService λειτουργεί σύμφωνα με ένα μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό πλάνο επιδιώκοντας την υλοποίηση των στόχων της. Είναι αναπόφευκτο για μια εταιρεία με τόσες δραστηριότητες οι στόχοι να μοιράζονται ανά τμήμα:

  • Στο Service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, στόχος είναι η Αμεσότητα και η ποιότητα εργασίας. Επειδή το Computer είναι το βασικό εργαλείο της εργασίας μας, βάζουμε την θέση μας στην θέση του πελάτη, όταν ο υπολογιστής του έχει «πρόβλημα» και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να καταστήσουμε τον υπολογιστή του άμεσα λειτουργικό ώστε να μπορεί ο πελάτης μας να εργαστεί. Αν χρειαστεί, διαθέτουμε με ένα τηλεφώνημα σε άμεση απόκριση, τους τεχνικούς μας στην διάθεση του πελάτη στον χώρο του, με τις χαμηλότερες τιμές “on-site service“ στην αγορά.

 

Στο τμήμα του computer service κάνουμε επισκευή laptop σε επίπεδο επισκευής μητρικής (και όχι απλής αντικατάστασης όπως οι περισσότεροι ανταγωνιστές μας). Επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιονδήποτε υπολογιστή σας, στις χαμηλότερες τιμές στην Ελληνική αγορά.