Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών & Περιφερειακών

 

support

H πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστών, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο Service Laptop και περιφερειακών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος.

Το Service μας εξασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα του σκληρού δίσκου σας (αν πρόκειται να γίνει διαγραφή των περιεχομένων του), επισκευή προβλήματος υλικού, λογισμικού, καθαρισμό του συστήματος από ιούς με ανάλογες εφαρμογές, επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος αν κριθεί αναγκαίο από τους τεχνικούς μας. Σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να θέσει στον παραμικρό κίνδυνο τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.

 

 

arrow Service Υπολογιστών & Εγκατάσταση Hardware

Αναλαμβάνουμε Service ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών σε εταιρίες και ιδιώτες και σας βοηθάμε σε εργασίες όπως :

 • Διάγνωση και επιδιόρθωση βλάβης Η/Υ από εξειδικευμένο τεχνικό υπολογιστών.
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας υπολογιστή μέσω μιας σειράς ρυθμίσεων λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.
 • Ανάκτηση δεδομένων (data recovery).
 • Format και εγκατάσταση νέου λειτουργικού συστήματος.
 • Εγκατάσταση αμέτρητων δωρεάν προγραμμάτων και λογισμικού γραφείου Open Office, αντιβιοτικής προστασίας AVG .
 • Εξουδετέρωση ιών, trojan, spy-ware κ.λ.π
 • Εγκατάσταση εφαρμογών ασφαλείας (anti-virus, firewall,κ.λ.π)
 • Εγκατάσταση νέων μηχανημάτων στο χώρο σας

 

Η εταιρία μας κάνει και επισκευή laptop, επισκευή notebook και netbook. Διαθέτουμε ανταλλακτικά laptop αρκετών μοντέλων. Ένας έμπειρος Τεχνικός Η/Υ αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη σας.

 

 

arrow Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

upgrade

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αναγκαία πολλές φορές η αναβάθμιση του Η/Υ ή του λογισμικού. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία αναβάθμισης του συστήματος ή των συστημάτων σας με το ανάλογο Hardware ή Software.

Σε περίπτωση που αυτές είναι δωρεάν αναλαμβάνουμε να κάνουμε λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων και να τις εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας με μια μικρή επιβάρυνση. Άκρως αναγκαίες αναβαθμίσεις σε επίπεδο λογισμικού θεωρούμε τις ενημερωμένες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος καθώς και των προγραμμάτων προστασίας από ιούς.

 

 

arrow Σπάσιμο Passwords (Συνθηματικών Πρόσβασης)

password

Η εταιρία μας ElecService.gr εξειδικεύεται στο «σπάσιμο» συνθημάτων πρόσβασης σε πελάτες που τυχόν έχασαν το σύνθημα πρόσβασης με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον πρόσβαση στα δεδομένα των εφαρμογών τους. Η διαδικασία γίνεται με διάφορες τεχνικές ακόμη και όταν τα δεδομένα δεν είναι σε καλή κατάσταση ή η κωδικοποίησή τους είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Παραδείγματα εφαρμογών που μπορούμε να "σπάσουμε" είναι :

 • Αρχεία Word
 • Αρχεία Excel
 • Αρχεία ZIP, RAR,
 • Αρχεία αλληλογραφίας Outlook, Outlook Express
 • Κωδικός εισαγωγής σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας αναφέρετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να παραβιάσουμε. Τα εργαλεία μας συνεχώς εμπλουτίζονται.

 

 

arrow  Ανάκτηση Δεδομένων από χαλασμένα μέσα

Παρακαλούμε σε περίπτωση που επιθυμείτε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας μην κάνετε αυτόβουλες ενέργειες, επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας για να σας δώσουμε οδηγίες.

Η εταιρία μας  ElecService.gr εξειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων που σβήστηκαν κατά λάθος ή εξαιτίας κάποιου βλάβης.

 

arrow  Η εταιρία μας  έχει ανακτήσει δεδομένα από καταστροφές όπως :

Διαγραφή του συστήματος αρχείων λόγω βλάβης.

Διαμερισμός του δίσκου σε τμήματα που έγινε από χρήστη.

Κατά λάθος διαμόρφωση (Format) του μέσου ή εξαιτίας κάποιου ιού.

Τυχόν επικάλυψη δεδομένων από καινούργια δεδομένα από λάθος χρήστη ή τυχόν βλάβη του συστήματος.

Πιθανή βλάβη όλων των ειδών συμπεριλαμβανομένης πιθανής προβληματικής εγκατάστασης λογισμικού.

Φυσική Βλάβη : ελαττωματική κεφαλή δίσκου ή κατάρρευση κεφαλής δίσκου.