Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

Τηλεφωνικά Κέντρα

ivr

 

Τα τηλεφωνικά κέντρα που χρησιμοποιεί η εταιρία μας  αποτελούν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες μιάς σύγχρονης επιχείρησης σε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά όπου κυριαρχούν οι τεχνολογίες του διαδικτύου (Internet) και οι εφαρμογές του δικτύου φωνής Voice Over IP (VOIP).

Όλα τα τηλεφωνικά κέντρα που χρησιμοποιούμε έχουν την δυνατότητα αναβάθμισης χωρητικότητας για τις γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων  της προσφέρουν την απόλυτη λύση για μικρές  επιχειρήσεις ( γραφεία, καταστήματα, σπίτια, κ.λ.π. ) μέχρι τις μεγαλύτερες εφαρμογές (εργοστάσια, νοσοκομεία, δημόσιες επιχειρήσεις ) και ξενοδοχειακά συγκροτήματα. 

 

arrow Ποιό τηλεφωνικό κέντρο να αγοράσω;

 

Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση που μας κάνουν οι πελάτες μας. Στην ερωτηση αυτη θα απαντήσουμε εφ' όσον γνωρίσουμε τις ανάγκες σας.

 

  • Πόσες εξωτερικές γραμμές θα διαχειρίζεστε με το τηλεφωνικό κέντρο που θα προμηθευτείτε ;
  • Πόσες εσωτερικές συσκευές θα υπάρχουν στα γραφεία σας ;
  • Θα σας ενδιέφερε να εξετάσετε τις δυνατότητες των VOIP τηλεφωνικών κέντρων ;
  • Υπάρχει περίπτωση να χρειαστείτε επέκταση του κέντρου σας ;

 

Οταν θα λάβουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μέσω  συνομιλίας με τον πελάτη μας, θα του παρέχουμε την οικονομική προσφορά που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του.

 

arrow  Τεχνικός Τηλεφωνικού Κέντρου στο Χώρο σας

 

Άν έχετε κάποιο πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο σας, μπορούμε να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου στο χώρο σας ούτως ώστε να διαγνώσουμε και να επιδιορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

Αν χρειαστείτε παραμετροποίηση του τηλεφωνικου κέντρου σας, πάλι μπορούμε να σας καλύψουμε στέλνοντας εξεδικευμένο τεχνικό τηλεφωνικών κέντρων για να προγραμματίσει εκ νέου τον εξοπλισμό σας.