Καλέστε μας: +30 694 7847738Δίνουμε ζωή στον υπολογιστή σας...

Πρόβλημα στο βύσμα τροφοδοσίας

powerjack

 

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα στις επισκευές laptop είναι το σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας ή το ξεκολλημένο βύσμα τροφοδοσίας.

Μετά από κάποιο τράβηγμα του καλωδίου, το βύσμα τροφοδοσίας μπορεί να έσπασε ή να ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή.

Πώς καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα στο βύσμα ;

arrow  Συχνά συμπτώματα τα οποία μας προϊδεάζουν ότι πρόκειται για πρόβλημα στο βύσμα τροφοδοσίας και χρειάζεται επισκευή το laptop  είναι τα παρακάτω :

  • Το laptop δεν φορτίζει καθόλου
  • Η οθόνη αλλάζει φωτεινότητα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος
  • Όταν φορτίζει το laptop θα έχετε παρατηρήσει το λαμπάκι που δείχνει ότι ο υπολογιστής σας φορτίζει. Όταν ανάβει ή σβήνει σε τυχαίες στιγμές τότε υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας.
  • Ασκείτε δύναμη ή λυγίζετε το καλώδιο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε ή να φορτίσετε το laptop σας

Σε πολλά καταστήματα πληροφορικής που αναφέρεται ότι ασχολούνται με επισκευές laptop, όταν διαπιστωθούν τα παραπάνω θα σας ενημερώσουν ότι υπάρχει βλάβη στη motherboard και θα σας προτείνουν να πάρετε καινούργιο laptop ή να αλλάξετε motherboard. Αν έρθετε στην εταιρία μας εξειδικευμένος τεχνικός επισκευάζει το βύσμα τροφοδοσίας χωρίς να χρεωθείτε υπερβολικά!

 

arrow Κόστος επισκευής στο βύσμα τροφοδοσίας του Laptop

Το κόστος κυμαίνεται από 70€ έως 120€, ανάλογα με την βλάβη που έχει υποστεί και το αν χρειάζεται νέο εξάρτημα ή αν επιδιορθώνεται το ήδη υπάρχον. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έρθει στην εταιρία μας για να μπορεί να σας δοθεί ακριβής εκτίμηση του κόστους. Στην επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας δίδεται 3-μήνη εγγύηση.

Σε περίπτωση που υπάρχει και πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, πέρα από το βύσμα τροφοδοσίας, τότε υπάρχει διαφορετική χρέωση.